Güllü'nün patronu 'gizli tanık' getirdi! Tuğyan Ülkem Gülter isyan etti: 2.5 saat savcıya ifade verdim...

Hazel

New member
Güllü'nün patronu 'gizli tanık' getirdi! Tuğyan Ülkem Gülter isyan etti: 2.5 saat savcıya ifade verdim...
Yalova'da evinin penceresinden düşüp hayatını kaybeden şarkıcı Güllü'nün sahneye çıktığı mekânın sahibi Ferdi Aydın'ın iddiaları gündemden düşmüyor. Son olarak Yalova Adliyesi'ne giderek suç duyurusunda bulunan Aydın, Güllü'nün kızını cinayetle suçladı.

Yanındaki iki tanıkla birlikte geldiği adliyede, Güllü’yü, kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in öldürdüğü iddiasıyla ifade veren Aydın, elindeki WhatsApp yazışmalarını ise kanıt olarak gösterdi.

3833393_473e191996ff63852f2f258ce48f3c5f

Tuğyan Ülkem Gülter, Ferdi Aydın'ın söz konusu iddialarının ardından açıklama yaptı. Gülter; "Ben iki buçuk saat savcıya ifade verdim. Eğer bunlar doğru olsaydı, savcı beni bırakır mıydı?" dedi.

3833393_a48b6b1fdbf7734986208704888fd484

ÇOCUKLARI, FERDİ AYDIN'DAN ŞİKÂYETÇİ OLMUŞTU​

Güllü'nün oğlu Tuğberk Yağız Gülter ve kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annelerinin ölümüyle ilgili çeşitli iddialarda bulunan Ferdi Aydın hakkında 16 Ekim'de Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.